Te reja

Takimi i partnerëve në Osijek

Takimi ndërkombëtar filloi me fjalën e mirëseardhjes të z.Marko Knezovic, Menaxher i Projektit për Qendrën e Sipërmarrjes Osijek dhe z.Alessandro Censori, Drejtor i Veneto Agricoltura (Agjensia Rajonale për Bujqësinë, Pyjet dhe sektorin Agro-bujqësor) si Partner Udhëheqës i Projektit. Z.Censori përmblodhi ecurinë e deri tanishme të projektit.

Veneto AgricolturametidVEDADDRIUCCICJCCIDRAMACONSVIPOCIHEAM-IAMBCPOKASHFINSALMA MONSMoAFCPCERPSAseb

European Union European Regional Development RefundSouth East Europe

Powered by: KETSH Web